By: rose hayati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Aug-2009 10:45 Email | Share | | Bookmark
Pot pet pot pet

Jam tepat 10.45...bosannye...jgn la ada bos TM yg baca ni...kantoi...Actually i've been thinking bout having new hobby...al maklumla skarang ni kan sgt lonely and hating my job to the MAX...sebab my pemangkin dah takde...dah jauh meninggalkan diriku yg full of sorrow ni...so i need to find something to rejuvenate my llife...though i'm tight with my little darling...

So...ade idea tak...what i should do...please don;t let me involve in something yang ade kene mengena dgn 'see people' because aku dah mendapat penyakit 'alergic' to see people sejak pindah ke Perak ni.... need vaccine for that and sometime i just feel that let the disease remain... but that's not good for long term life... i need friends in the future...nanti takde sapa nak datang kenduri kawin my little darling ni kan...

Maybe for a start i should just keep my fotopages alive...and post more writing...please help me... i really cannot think of 1... maybe something that mummy and son can do together...what is that?


Saturday, 9-Aug-2008 08:32 Email | Share | | Bookmark
My bebe's development

Bigger than mummy
watching tv
new playgim
View all 9 photos...
Halooo....tersangat bz sampai tak sempat nak tambah gambo...3 months my bebe started to turn his body n sekarang dah meniarap and only last night dah start mara ke depan...tak tido malam laaa mamanye risau jatuh katil....buas sungguh anakku ni...dah la kuek tendang...sakit badan


Wednesday, 16-Jul-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 14 photos...
Sekarang ni kat office tgh keletihan sebab bz gile sekarang ni keja....tgkla gambo2 ali yg dah lama ambik tapi tak sempat nak letak...


Sunday, 15-Jun-2008 21:00 Email | Share | | Bookmark
Tension

Don't know how long i can survive being alone with my baby...Hopefully i don't go crazy...InsyaAllah Kalau kumpul air mata ni mau dapat 1 baldi.............


Saturday, 24-May-2008 21:30 Email | Share | | Bookmark
My Honey Bunny Syed Ali Dhanish

geram
comel
cute
View all 28 photos...
I am watching AF6 Finale while uploading these photos...enjoy


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net